OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
< >

ÎNSCRIEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR 2020-2021

PDF Print E-mail
Written by Avram Marius   
Friday, 17 January 2014 10:54

 

 

 

AU FOST ALESI CEI MAI FRUMOSI BOBOCI…

 

 

 

Balul Bobocilor este în fiecare an un prilej de a le ura bun venit în liceu elevilor de clasa a IX-a. Dupa cum bine stim, acest renumit Bal al Bobocilor este mai mult decat o petrecere de “Bun Venit”, fiind in acelasi timp si o competitie pe care fiecare concurent vrea sa o castige. Poate parea un eveniment obisnuit, usor de pus la cale, insa nu este deloc asa. De la stabilirea comitetului de organizare, al juriului si pana la decernarea premiilor sunt o multime de pasi de parcurs, pasi pentru care organizatorii, elevii claselor a XII-a au depus mult efort astfel incat balul sa se ridice la asteptarile tuturor.

Si anul acesta elevi, profesori , parinti si invitati speciali au fost alaturi de elevii Colegiului Tehnic “Transilvania” Deva pentru a lua parte la Balul Bobocilor, eveniment desfasurat la Sala mare a Centrului Cultural “Dragan Muntean” incepand cu ora 17.00.

Vizibil emoţionaţi, bobocii au păşit pe scenă pentru a fi “supusi” mai multor probe, concurenţii demonstrând că originalitatea şi talentul nu le lipsesc. Printre momentele serii s-au numărat dansul popular al Ansamblului Soimuseana, momentul oferit de trupa de dans Mystic, coordonata de d-na prof. Sorina Cobori, o prezentare de moda oferita de magazinele “Deep in Vogue” si “Zig- Zag”, si nu in ultimul rand momentul artistic al unui Ciprian Nalbaru  “fost Transilvanean” la originiri.In plus…dansurile populare sau artistice, diferite scenete, momente de magie, pantomima  sau mixaje au aratat ca Bobocii “Transilvaneni” sunt cu adevarat talentati si creativi. Atmosfera din sală a fost întreţinută si de invitatul special al serii, acesta fiind cunoscutul interpret de muzică uşoară Shift.

  Totodată, bobocilor li s-a pregătit şi proba de cultură generală, la care au avut de răspuns la mai multe întrebări despre istoria ştrumfilor, pentru ca strumfii au fost la putere anul acesta. Fie că au ales să fie Bebe strumf Ștrumful cel rău, Ștrumfiţa reporteriţă sau Ștrumful morocănos, bobocii  au facut fata cu brio tuturor provocarilor la care au fost supusi. 

Concurenții s-au descurcat foarte bine, dar întotdeauna, doar doi dintre ei reușesc să ia titlurile de Miss și Mister Boboc. Anul acesta cei doi sunt Andreea Radulescu si Adrian Esanu, elevi ai claselor a IX-a Asi a IX-a E. 

Emoții, zâmbete, pași, pași și iar pași… aceasta a fost atmosfera pe care am regăsit-o  în vizita pe care am făcut-o concurenților. Sunteți curioși să aflați gândurile participanților? Noi am fost! Să vedem, deci, ce au avut să ne spună.

 

1.Ce va determinat sa participati la Balul Bobocilor? 

Initial nu  ne-am gandit sa participam dar mai tarziu ne-am dat seama ca avem calitatile necesare pentru a castiga;iar gandul ca am putea reprezenta generatia 2013 a bobocilor  de la Colegiul Tehnic “Transilvania” Deva ne-a entuziasmat. 

2. Va asteptati sa castigati?

Sincer, nu ne asteptam pentru ca am avut foarte mari emotii, iar in plus de asta si ceilalti concurenti erau foarte bine pregatiti.

3. Care a fost cea mai dificila proba si de ce?

Cea mai dificila proba a fost cea de cultura generala pentru ca nu eram familiarizati prea mult cu istoria strumfilor.

4. Cum au comentat colegii vostri participarea la acest bal?

 

Au fost incantati de participarea noastra la acest bal si ne-au sustinut inca de la inceput. Credem ca si ei au avut emotii pentru noi, insa mereu ne-au incurajat si au fost alaturi de noi.

 

5. Cum v-ati simtit inainte de a urca pe scena, stiind ca o multime de oameni  va privesc?

 

Am avut foarte mari emotii, dar stiam ca avem  multi prieteni care au venit sa ne sustina, iar gandul ca persoanele dragi noua sunt acolo pentru noi ne-a dat incredere in propriile forte.

 

6. A fost organizarea balului pe masura asteptarilor voastre?

 

Sincer, la inceput am fost surpinsi cand am vazut cata de rabdatori au fost colegii mai mari si cat de mult se implica. Pentru asta le multumim si vrem sa ii asiguram ca succesul acestui bal in mare parte a fost si datorita lor.

 

7. Care e parerea voastra in general despre aceasta experienta?

 

A fost una dintre cele mai frumoase experiente pe care le-am trait pana acum si ne bucuram ca am ales sa participam nu numai pentru premiul pe care l-am castigat dar si pentru noii prieteni pe care i-am desoperit.

 

Nu in ultimul rand vrem sa multumim partenerilor nostri, conducerii Colegiului Tehnic “Transilvania” Deva si d-nului prof. Flocan Razvan- Consilier Educativ care au fost alaturi de noi si care au contribuit la buna organizare a acestui eveniment.

 

·         ASOCIATIA PARINTILOR DE LA COLEGIUL TEHNIC “TRANSILVANIA” DEVA

·         PALATUL COPIILOR DEVA, si domnului director prof. Lasconi Dumitru

·         CENTRUL CULTURAL DRAGAN MUNTEAN DEVA

 Câştigătorii balului:

 

Miss Boboc – Andreea Rădulescu

Mister Boboc – Adrian Eşanu

Locul II – Ionela Dehelean

Locul II – Andrei Fiscuţeanu

Locul III – Lorena Cânda

Locul III – Sebastian Morari

Miss Popularitate – Lorena Popa

Mister Popularitate – Dacian Oprean