OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
< >

ÎNSCRIEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR 2020-2021

PDF Print E-mail
Written by Avram Marius   
Wednesday, 22 January 2014 06:02

 

ORA DE VOLUNTARIAT

               Elevii din clasa a IX-a C de la Colegiul  Tehnic “Transilvania” Deva, coordonați de prof. Ștefan Daniela au prestat în 22 noiembrie 2013 o “Ora de voluntariat ” la Biblioteca Județeană “Ovid DensușianuDeva.

             Ora de voluntariat s-a desfășurat cu voioșie și entuziasm. După ce au vizitat toate secțile bibliotecii, elevii au fost bucuroși că pot ajuta la aducerea din magazie a cărților noi intrate, la înregistrarea lor, la așezarea pe rafturi, la legarea ultimelor ziare în colecțiile existente; Copiii s-au apropiat cu sfială de albumele de artă pe care le-au așezat cu grijă pe rafturi, au ordonat și sortat DVD-urile cu filme, fiind preocupați de munca lor și de  citirea  titlurilor  de pe coperțile cărților care le-au trecut prin mână.

         Voluntariat? Da! Au făcut muncă în folosul comunității contribuind la munca responsabilă și migăloasă a bibliotecarilor, au ordonat și așezat cărțile pe categorii și colecții,  au descoperit locul în care pot fi găsite și citite cărțile și mai ales au făcut loc în sufletul lor acestor prieteni de neprețuit.