OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
< >

ÎNSCRIEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR 2020-2021

PDF Print E-mail
Written by Avram Marius   
Thursday, 03 December 2015 09:05

 

AU FOST ALEŞI CEI MAI TALENTAŢI BOBOCEI
ai COLEGIULUI TEHNIC “TRANSILVANIA” DEVA
 
Balul Boboceilor  este în fiecare an un prilej de a le ura bun venit în învăţământul secundar inferior elevilor claselor a V-a. Şi în anul acesta profesori, părinţi şi invitaţi speciali au fost alături de elevii Colegiului Tehnic “Transilvania” Deva pentru a lua parte la Balul Boboceilor- “Un bal de poveste”, eveniment desfăşurat miercuri, 11.11.2015, la Teatrul de Artă Deva, începând cu orele 17.00.
Vizibil emoţionaţi, boboceii au păşit pe scenă pentru a fi “supuşi” mai multor probe, concurenţii demonstrând că originalitatea şi talentul nu le lipsesc. Printre momentele serii s-au numărat dansul popular al clasei a IV-a B, pregătit de doamna profesor pentru învăţământul primar ROMAN Lia, o inedită prezentare de moda oferită de elevii clasei a II-a B, sub îndrumarea doamnei profesor pentru învăţământul primar ADAMESCU Claudia, un duet de excepție format din eleva Bianca DELEAN și prof. Lavinia DELEAN,  grupul vocal al învăţământului secundar inferior, coordonat de doamna profesoară CIUNGU Mihaela si nu in ultimul rând momente artistice foarte apreciate de public.
 Boboceii Colegiului Tehnic “Transilvania” Deva sunt cu adevărat talentaţi şi creativi.  Au parcurs cu brio toate probele care li s-au pregătit: prezentare personajului de poveste pe care îl interpretează, proba de cultură generală, o probă foarte antrenantă de dans şi o probă surpriză
Concurenții s-au descurcat foarte bine, dar întotdeauna, doar doi dintre ei reușesc să ia titlurile de Miss și Mister Boboc. Anul acesta cei doi sunt PETRESC Diana şi TOMA Alexandru.
Emoții, zâmbete şi paşi de dans… aceasta a fost atmosfera pe care am reuşit să o creăm într-o după-amiază de poveste noi, elevii şi cadrele didactice de la Colegiul Tehnic “Transilvania” Deva.
Felicitări speciale trebuie adresate doamnelor profesoare DELEAN Lavinia, ILIE Iuliana care au fost sprijinite în pregătirea acestui eveniment de inimoşii elevi ai claselor a VIII-a:  SĂCĂDAT Alexandra, IOICA Rareş, SÂMZIANA Cătălin, MARKUS Andrei, TOPOR Raul, KOVACS Bianca, CIORAN Bianca, GEARBĂ DEnisa, MÂRZA Roxana.
 
FELICITĂRI COLEGIULUI TEHNIC “TRANSILVANIA” DEVA!
Premiile oferite elevilor participanţi:
Miss BOBOC- PETRESC Diana
Mister BOBOC- TOMA Alexandru
Premiul al II-lea: JURCA Arabela şi GODEANU Victor
Premiul al III-a lea: ADAM Anda şi TOMA Raul
Miss POPULARITATE: MUREŞAN Andreea
Mister POPULARITATE: SĂICEANU Răzvan
Miss ORIGINALITATE: RĂILEANU Larisa
Mister ORIGINALITATE: COSTE Gabriel
Premiul pentru cel mai haios dans: MOCAN Ana Maria şi DRĂGAN Denis
Premiul pentru cel mai bun costum: AVRAM Anda şi DINIŞ Dorin
Premiul pentru cea mai frumoasă prezentare: MORARU Cristina şi NOVAK Erwin
Premiul special: BĂLAN Raluca şi MARIAN Flavius