OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
< >

ÎNSCRIEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR 2020-2021

PDF Print E-mail
Written by Avram Marius   
Thursday, 03 December 2015 09:27

 

Balul Bobocilor este în fiecare an un prilej de a le ura bun venit în liceu elevilor de clasa a IX-a. Dupa cum bine stim, acest renumit Bal al Bobocilor este mai mult decat o petrecere de “Bun Venit”, fiind in acelasi timp si o competitie pe care fiecare concurent vrea sa o castige. Poate parea un eveniment obisnuit, usor de pus la cale, insa nu este deloc asa. De la stabilirea comitetului de organizare, al juriului si pana la decernarea premiilor sunt o multime de pasi de parcurs, pasi pentru care organizatorii, elevii claselor a XII-a au depus mult efort astfel incat balul sa se ridice la asteptarile tuturor.
Si anul acesta elevi, profesori , parinti si invitati speciali au fost alaturi de elevii Colegiului Tehnic “Transilvania” Deva pentru a lua parte la Balul Bobocilor, eveniment desfasurat la Sala mare a Centrului Cultural “Dragan Muntean” .
Vizibil emoţionaţi, bobocii au păşit pe scenă pentru a fi “supusi” mai multor probe, concurenţii demonstrând că originalitatea şi talentul nu le lipsesc. Au fost diferite momente artistice sustinute de elevi din liceul nostru, dar si elevi din alte licee devene.
Concurenții s-au descurcat foarte bine, dar întotdeauna, doar doi dintre ei reușesc să ia titlurile de Miss și Mister Boboc. Anul acesta cei doi sunt Ciuntu Adriana  si Almasan Dan , elevi ai claselor a IX-a Asi a IX-a B .