OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
< >

ÎNSCRIEREA ÎN ÎNVĂŢĂMÂNTUL PRIMAR 2020-2021

PDF Print E-mail
Written by Avram Marius   
Monday, 16 January 2017 09:44
WE PLAY - WE LEARN - WE TEACH- 
vizitând Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva
 
 
În 29 noiembrie 2016, Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva a fost participat la un eveniment european - prima întâlnire transnațională din cadrul proiectului Erasmus+ KA2 2016-1-RO01-KA201-024405, WE PLAY - WE LEARN - WE TEACH.
În cadrul acestui proiect, colegiul nostru a fost vizitat de reprezentanţi ai Asociaţiei Euroeduas, ai  Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara şi de cadre didactice din șase instituții de învățământ din Grecia, Turcia, Italia, Polonia, Spania, Portugalia în scopul participării la activităţi educative care au pus în evidenţă predarea inovativă practicată în şcoala noastră.
Astfel reprezentanții celor opt instituții partenere au asistat la lecții demonstrative desfăşurate la clasa I A Step by Step de către doamnele profesor pentru învăţământ primar POPESCU Natalia şi GODEANU Mihaela şi la clasa a III-a A Step by Step de către doamnele profesor pentru învăţământ primar EDU Luminiţa şi MANE Irina.
Felicitări cadrelor didactice şi elevilor implicaţi în derularea unor activităţi educative extrem de atractive, care dovedesc talent şi pasiune pentru munca desfăşurată la Colegiul Tehnic „Transilvania” Deva!